Tips på föräldrasida

Att bli förälder är något av det största som kan hända en människa och ofta något man drömt om och längtat till i många år. När det väl händer spelar det dock ingen roll hur mycket man planerat och fantiserat, inget kan förbereda en på verkligheten. Det är mycket nytt att ta in och många frågor som uppstår, som man kanske inte alltid känner sig helt bekväm att diskutera med andra. Nu för tiden finns som tur är så mycket bra information att hitta på internet. En bra sida att börja på är miniandme.se.

Att välja barnvagn

När man börjar förbereda för sin babys ankomst är det mycket som ska göras. Ett av de största inköpen man gör under denna tid är barnvagnen. Det är ett beslut som ofta kräver mycket tid då det är mycket att fundera på. Design, funktionalitet och inte minst säkerhet. Ska vagnen användas i innerstan eller skogen eller både och? Åker man mycket bil vill man kanske ha en som går lätt in i bilen och där man kan klicka fast babyskyddet. För att underlätta är det till stor hjälp att kolla igenom Test av barnvagnar för att ha något att utgå ifrån.

Inreda barnets rum

Något annat som sysselsätter många i väntan på barnet är inredningen av barnrummet. Även här är det mycket som ska inhandlas och många beslut att fatta. Kanske har man inte plats att ge barnet ett eget rum redan från första början, när behovet inte är så stort. Då är det extra viktigt med Snygg och genomtänkt babydesign som passar bra in med övrig inredning och framför allt är funktionellt och inte tar upp allt för mycket plats. Kolla gärna in och inspireras av hur andra inrett sina barnrum och hem för att alla i familjen ska trivas och få plats.

Senaste inläggen

Kategorier

sarah Skrivet av: