Börja arbeta igen efter föräldraledigheten

Efter att man har varit föräldraledig en längre tid kan det kännas svårt att behöva återgå till sitt gamla jobb igen. Föräldraledigheten kan göra så att man omprioriterar vissa saker så som arbetstid, avstånd till och från arbetet samt arbetsuppgifter. Många tar chansen att se sig om efter något nytt i samband med att föräldraledigheten närmar sig sitt slut och tar chansen till att byta riktning eller bransch helt och hållet. Ett längre uppehåll kan ibland vara just det som behövs för att man ska se saker och ting objektivt och då blir det även lättare att ringa in vad det är man värdesätter med sitt jobb och vilka förändringar man skulle vilja göra samt vad man vill arbeta med.

En nystart

 

När det är dags att återgå till arbetet efter ett längre uppehåll, kan det vara bra att se det som en nystart. på Netjobs hemsida kan du söka jobb som verkar intressanta, och göra en lista över de jobb som du tror skulle passa dig bättre. Kanske vill du jobba närmare dagis för att förenkla vardagen, eller kanske vill du ha mer utmanande arbetsuppgifter? Känner du att du vill minska ansvarsbördan och hitta något mer flexibelt? Det är du som sätter ramen för vad som passar just dig, och det första steget är att våga börja söka!

Nytt jobb efter föräldraledighet?

Känner du att det är dags att byta jobb? maxa föräldraledigheten utan att förstöra ekonomin genom att hitta nya spännande möjligheter via netjobs. Här finns både deltids- och heltidsjobb samt jobb som kan utföras på distans. Kanske är det dags för en nytändning i arbetslivet? Hitta ditt nya kall redan idag, eller hitta ett arbete som underlättar vardagspusslet för just dig och din familj. Ingenting är omöjligt, det är bara du sätter gränserna.

Senaste inläggen

Kategorier

sarah Skrivet av: